Sminkes, Sminkoktató és Színtanácsadó

Sminkes Szolgáltatásaim

Célom, hogy mindenki jól érezze magát a bőrében és a smink csak hab legyen a tortán!

Érezd jól magad a bőrödben és keress bátran, ha sminkesre van szükséged! Elkészítem álmaid sminkjét, megtanítalak, hogyan sminkeld magad a hétköznapokra vagy egy-egy alkalomra. Sajátítsd el a saját arcformádnak, bőrtípusodnak megfelelő sminket, hogy ez többé ne okozzon problémát. Szeretnék minél több tudást megosztani veled, hogy a sminkelés ne legyen ezek után lehetetlennek tűnő feladat számodra. Mindenki megtanulhat sminkelni, ha a megfelelő kezekbe kerül. Az eddig megszerzett tapasztalataimat szeretném átadni és mindig a legfrissebb hírekkel szolgálni a legújabb smink trendekről és termékekről!

Szolgáltatásaim között biztos megtaláljátok a hozzátok legjobban illő sminket, legyen szó akár egy hétköznapokra való nappali sminkről vagy egy speciális alkalomra illő alkalmi sminkről, de bátran keressetek esküvői sminkek elkészítéséhez is.

Extra szolgáltatások: tematikus workhsopok, sminkes továbbképzések, cégek számára összeállított workshop, amit ajándékba adhatnak a kollégáknak, lánybúcsúra szuper hangulatú közös sminkelés + ajándék ingyen smink az ara számára.

Scroll to Top