lánybúcsú

Lánybúcsú

Gyertek el a szalonomba egy lánybúcsú alkalmával és valósítsunk meg egy jó hangulatú sminkelést, ami után még előttetek a város, de Ti már készen álltok rá!

Lánybúcsú

A lánybúcsúkra, amúgy is sokat szoktunk készülődni otthon, smink, haj, ruha…. Miért ne csináljuk ezt közösen stresszmentesen, jó hangulatban? Ennek a szolgáltatásnak az előzménye, akkor jutott eszembe, amikor a barátnőm lánybúcsúját szerveztük és az egész napos programok után, az lett volna a terv, hogy mindenki menjen haza készüljön el, majd folytassuk a városban.
Nekem jobban tetszett az az ötlet, hogy csináljuk ezt is közösen, ezért meghívtam mindenkit magamhoz, hogy a szokásos játékok és koktélozgatások közben sminkeljünk inkább együtt. Szuper jó volt a hangulat, mindenki imádta a sminkjét, ragyogtak a lányok, fotózkodtak, boldogok voltak és én akkor tudtam, hogy még nagyon sok ilyen lánybúcsút szeretnék csinálni!

Gyertek el a szalonomba és valósítsunk meg egy jó hangulatú sminkelést, ami után még előttetek a város, de Ti már készen álltok rá!

Mit tartalmaz

Létszám

4-11 fő

Ár

12-20.000 Ft/fő – létszámtől függően

Fontos információk az időpontfoglalással kapcsolatban

Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Kapcsolódó szolgáltatásaim

© 2019-2023 Méhes Bettina Makeup

Scroll to Top