Sminkes Tanfolyam

Színelmélet és színtípus képzés

Sminkeseknek

Sminkesként minden nap színekkel dolgozunk, mindig döntéseket kell hoznunk a színekről, de valójában mennyit tudunk róluk?

Gondolkoztál már azon, hogy miért pont azokat a színeket használod a vendégeiden, amiket szoktál? Tudatos, vagy inkább mindig azokhoz a színekhez nyúlsz, amit mindenki „hordhatónak” titulál?

Miért nem találják sokan a megfelelő piros rúzsukat? Neked vannak kedvenc színeid magadon, amikről úgy gondolod, jobbak mint a többi? Esetleg kifejezetten meleg vagy hideg színek ezek?

Ezek mögött mind az ember genetikája áll.

A lényege pedig nem az lenne, hogy bekorlátozzon, hanem, hogy tudatosan hozzál döntéseket és válassz színeket, bizonyos végeredmények elérése érdekében.

A másik fontos dolog a színek működésének megértése: melyik a hideg vagy meleg, tört vagy élénk, világos, sötét, melyik színt mivel keverhetem, két szín satírja miért szürkül, milyen hatása van két színnek egymás mellett, hogy keverjem ki a megfelelő alapozót, vagy rúzs színt?

Tanfolyam

Amit megtanulhatsz ezen a képzésen:

Program

Elmélet:

Ebédszünet

Gyakorlat:

Tanulóink mondták

Screenshot_20220320-124743_Instagram
Még egyszer köszönök neked mindent. ❤️ Azóta is izgatottan mesélek erről a 2 napról mindenkinek. Nagyon izgalmas volt és olyanokat tudtam meg, amit nem is gondoltam volna. Örülök, hogy ezt a tudást tudom majd használni a későbbiek során. Köszönöm a lehetőséget!
Laura
Sminkes
Screenshot_20220320-124850_Instagram
Kedves Betti! Köszönöm Neked ezt a két napot, szuperül felépített képzés volt. Szerintem pont megfelelő arányban volt az elmélet és a gyakorlat, minden feladatot egytől egyig hasznosnak éreztem. A tempó is ideális volt, nagyon jól alkalmazkodtál hozzánk. A kapott tananyagokat azóta is használom, bele-bele nézek, mert rengeteg fontos infó van benne. Összegezve tehát szeretettel ajánlom majd mindenkinek ezt a képzést, szerintem kötelező minden sminkesnek, aki szeretne fejlődni 🙂
Lilla
Sminkes
Screenshot_20220509-103857_Instagram
Betti! Szerencsésnek érzem magam, hogy eljuthattam hozzád erre a workshopra és egyben hálás is vagyok érte! Hálás vagyok a rengeteg elméleti és gyakorlati tudásért amit elsajátíthattam Nálad. Illetve a továbbiakban is tanulhatok, használhatom a mindennapokban az általad összeállított “elméleti tananyagokat” . Hálás vagyok a sok tanácsért és tippekért, hogy megosztottad velem a tapasztalataidat is! Eddig nem igazán tulajdonítottam túl sok jelentőséget a színelmélet/színtípus elmélet fontosságának, de általad tudatosult bennem,hogy mennyire fontos és egyben hasznos alkalmazni. Köszönöm szépen! Bettit mindenkinek csak ajánlani tudom!
Bogi
Sminkes
Screenshot_20220509-104323_Instagram
Hálásan köszönöm a mai napot még egyszer Betti ! nagyon jól éreztem magam, sok kérdésemre választ kaptam és egy újabb kis puzzle darabbal teljesedett a szakmai tudásom 🥰
Dia
Sminkes

Életképek a képzésről

Induló képzéseink

Színelmélet és színtípus tanfolyamok sminkeseknek Budapesten

Színelmélet és színtípus Workshop

Dátum: 2023.02.13.
10:00 - 17:00
Betelt

Színelmélet és színtípus Workshop

Dátum: 2023.03.29.
10:00 - 17:00
Új időpont

Színelmélet és színtípus Workshop

Dátum: 2023.04.16.
10:00-17:00
Új időpont

Amit még kapsz a képzés után

-20% kedvezmény

20% kedvezmény a "Kell a púder"-nél, online felhasználható (egyszeri használatra)

Beiratkozás / Képzés ára

Képzés ára

1 napos képzés:
59.990 Ft
*A regisztráció az előleg befizetésével válik véglegessé Létszám: Max 4 fő képzésenként
Részletfizetés lehetséges.

Helyszín

Színelmélet és színtípus tanfolyam

Budapest

Színtípus képzés sminkeseknek

Jelentkezz

a tanfolyamra

Scroll to Top