Sminkes tanfolyam

Sminkes-színtanácsadóként célom, hogy mindkét szakma tudását vegyítve fejlesszem a sminkesek ismeretét a bőrtónusokról, színekről és harmóniákról ezen a sminkes tanfolyamon. Minden olyan tudást átadjak, ami eddig nem volt elérhető számukra és értsék, hogy a harmónikus végeredmény nem csak a technikában rejlik, hanem a színek használatában is.

Egyedülálló képzés Magyarországon! 

sminkes tanfolyam

Színelmélet és színtípus képzés

Sminkesként minden nap színekkel dolgozunk, mindig döntéseket kell hoznunk a színekről, de valójában mennyit tudunk róluk?

Gondolkoztál már azon, hogy miért pont azokat a színeket használod a vendégeiden, amiket szoktál? Tudatos, vagy inkább mindig azokhoz a színekhez nyúlsz, amit mindenki “hordhatónak” titulál?

Miért nem találják sokan a megfelelő piros rúzsukat? Neked vannak kedvenc színeid magadon, amikről úgy gondolod, jobbak mint a többi? Esetleg kifejezetten meleg vagy hideg színek ezek?

Ezek mögött mind az ember genetikája áll.

A lényege pedig nem az lenne, hogy bekorlátozzon, hanem, hogy tudatosan hozzál döntéseket és válassz színeket, bizonyos végeredmények elérése érdekében.

Színelmélet és színtípus gyakorló workshop

Miért gyere el hozzám sminkes tanfolyamra?

Ki vagyok én

7 éve vagyok sminkes, 3 éve színtanácsadó és azóta folyamatosan kutatom a bőrtónus és a sminkek közötti kapcsolatot. Ebben a 3 évben több száz ember bőrtónusát elemeztem ki, hasonlítottam össze rajtuk különféle smink színeket. Létrehoztam a saját képzésemet, oktatok sminkes felnőttképzésen és színtanácsadóknak is tartok előadást ebben a témában.

Új világ a sminkelésben

Egyre több információ áll rendelkezésünkre az emberi bőr színezetéről, kontrasztjairól, ami miatt a színtanácsadás is egyre nagyobb figyelmet kap napjainkban. Ma már meg tudjuk mondani, hogy kivel milyen színek harmonizálnak, tényekkel alátámasztva. Ez az új látásmód, pedig nagy hatással van a sminkelés világára, mert ezekkel az információkkal már teljesen más szintre emelhetjük a szolgáltatásunkat.

A képzésről

Miként befolyásolja a bőrtónusunk azt, hogy milyen színek állnak nekünk jól? Miért van az, hogy egy adott szín mindenkin másként mutat? Hogyan határozhatjuk meg a vendégeink legjobb színeit, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk számukra?

Új szemlélet

Az elmúlt 3 évben szerzett tudásomat szeretném átadni Nektek, mert amikor ezek a kérdések felmerültek bennem, senki nem tudott válaszolni rájuk. A tapasztalataimat rendszerbe szedtem, folyamatosan bővítem és ma már egy nagyon jól kiforrott képzés formájában elérhető. 

Miről tanulhatsz ezen a sminkes tanfolyamon?

A tanfolyamhoz sminkes előképzettség szükséges!

Időtartam

7 óra

Ár

59.990 Ft / fő 

Program

Elmélet:

Gyakorlat:

A modelleket és a termékeket én biztosítom, neked csak ecsetkészletet kell magaddal hoznod!

színtanácsadás elmélet

Színelmélet és színtípus gyakorló workshop

Kedves Tanulóim!

Sokszor beszéltünk már róla, hogy lesz gyakorlós nap, amikor színtípus szerint sminkelünk és kielemezzük több ember bőrtónusát.

Ezt a workshopot azért hoztam létre, hogy azokkal a tanulóimmal, akik már elvégezték a színelmélet és színtípus képzésemet tovább fejleszthessük és elmélyítsük az ott megszerzett tudást, hogy még nagyobb magabiztossággal építsétek be a munkátokba. A képzés óta felmerült kérdésekre válaszokat adunk, fejlesszük a színlátásokat, gyakoroljuk a bőrtónus elemzést/felismerést és a színtípus szerinti sminkelésre fogunk koncentrálni.

A workshop menete

Rövid beszélgetés, eddigi tapasztalatok megosztása, felmerülő kérdések megválaszolása (nyugodtan szedd össze előre a kérdéseidet)

Időtartam

4 óra

Ár

25.000 Ft / fő

színelmélet és színtípus képzés - gyakorló workshop
Gyakorlat:

A modelleket és a termékeket én biztosítom, neked csak ecsetkészletet kell magaddal hoznod!

Amit még kapsz a tanfolyam után

Minden ami elhangzik a képzésen, utána online tananyagok formájában is a rendelkezésedre fog állni.

Online tananyag

A képzésen leadott anyagot megkapod teljes egészében.

Színtípus leírások

Minden színtípusról részletes leírást kapsz.

Színtípushoz tartozó sminkek ajánlása

Minden színtípushoz konkrét smink ajánlásokat kapsz.

Módszertan

Az általam kifejlesztett és már többször kipróbált metódussal akár másnap elkezdheted a gyakorlást.

Zártkörű facebook csoport

Heti szinten új anyagokat / képeket / ajánlásokat osztok meg Veletek a zárt csoportban. Minden lehetőségről, munkáról elsőként értesülhetsz itt és kérdéseidet is felteheted. Jelenleg ingyenes még a tagság!

Színtanácsadás megtekintése

Hogy még jobban megértsd és lásd a bőrtónusok közti különbséges a képzés után eljöhetsz megtekinteni egy színtanácsadást.

Sminkesek visszajelzései

sminkes képzés vélemény (1)
Még egyszer köszönök neked mindent. ❤️ Azóta is izgatottan mesélek erről a 2 napról mindenkinek. Nagyon izgalmas volt és olyanokat tudtam meg, amit nem is gondoltam volna. Örülök, hogy ezt a tudást tudom majd használni a későbbiek során. Köszönöm a lehetőséget!
Laura
Sminkes
sminkes képzés vélemény (2)
Kedves Betti! Köszönöm Neked ezt a két napot, szuperül felépített képzés volt. Szerintem pont megfelelő arányban volt az elmélet és a gyakorlat, minden feladatot egytől egyig hasznosnak éreztem. A tempó is ideális volt, nagyon jól alkalmazkodtál hozzánk. A kapott tananyagokat azóta is használom, bele-bele nézek, mert rengeteg fontos infó van benne. Összegezve tehát szeretettel ajánlom majd mindenkinek ezt a képzést, szerintem kötelező minden sminkesnek, aki szeretne fejlődni 🙂
Lilla
Sminkes
sminkes képzés vélemény (3)
Betti! Szerencsésnek érzem magam, hogy eljuthattam hozzád erre a workshopra és egyben hálás is vagyok érte! Hálás vagyok a rengeteg elméleti és gyakorlati tudásért amit elsajátíthattam Nálad. Illetve a továbbiakban is tanulhatok, használhatom a mindennapokban az általad összeállított “elméleti tananyagokat” . Hálás vagyok a sok tanácsért és tippekért, hogy megosztottad velem a tapasztalataidat is! Eddig nem igazán tulajdonítottam túl sok jelentőséget a színelmélet/színtípus elmélet fontosságának, de általad tudatosult bennem,hogy mennyire fontos és egyben hasznos alkalmazni. Köszönöm szépen! Bettit mindenkinek csak ajánlani tudom!
Bogi
Sminkes
sminkes képzés vélemény (4)
Hálásan köszönöm a mai napot még egyszer Betti ! nagyon jól éreztem magam, sok kérdésemre választ kaptam és egy újabb kis puzzle darabbal teljesedett a szakmai tudásom 🥰
Dia
Sminkes

Induló képzéseink

Színelmélet és színtípus tanfolyamok sminkeseknek Budapesten

Színelmélet és színtípus Workshop Sminkeseknek

Dátum: 2023.11.12.
10:00 - 17:00
Betelt

Színelmélet és színtípus Workshop Sminkeseknek

Dátum: 2024.04.14.
10:00 - 17:00
Betelt

Színelmélet és színtípus Workshop Sminkeseknek

Dátum: 2024.06.23.
10:00-17:00
Új időpont

Életképek a képzésről

Jelentkezés

Képzés helyszíne és ára

Várlak szeretettel Sminkes Szalonomba Budapesten a XIII. kerületben előre egyeztetett időpontban

Képzés ára

1 napos képzés:
59.990 Ft
*A regisztráció az előleg befizetésével válik véglegessé Létszám: Max 5 fő képzésenként
Részletfizetés lehetséges.

Kapcsolódó szolgáltatásaim

© 2019-2023 Méhes Bettina Makeup

Scroll to Top