sminkes tanfolyam - méhes bettina

Sminkes tanfolyam

Színelmélet és színtípus képzés sminkeseknek

Színelmélet és színtípus képzés

Színelmélet és színtípus gyakorló workshop

Sminkesként minden nap színekkel dolgozunk, mindig döntéseket kell hoznunk a színekről, de valójában mennyit tudunk róluk?

Gondolkoztál már azon, hogy miért pont azokat a színeket használod a vendégeiden, amiket szoktál? Tudatos, vagy inkább mindig azokhoz a színekhez nyúlsz, amit mindenki “hordhatónak” titulál?

Miért nem találják sokan a megfelelő piros rúzsukat? Neked vannak kedvenc színeid magadon, amikről úgy gondolod, jobbak mint a többi? Esetleg kifejezetten meleg vagy hideg színek ezek?

Ezek mögött mind az ember genetikája áll.

A lényege pedig nem az lenne, hogy bekorlátozzon, hanem, hogy tudatosan hozzál döntéseket és válassz színeket, bizonyos végeredmények elérése érdekében.

A másik fontos dolog a színek működésének megértése: melyik a hideg vagy meleg, tört vagy élénk, világos, sötét, melyik színt mivel keverhetem, két szín satírja miért szürkül, milyen hatása van két színnek egymás mellett, hogy keverjem ki a megfelelő alapozót, vagy rúzs színt?

Színelmélet és színtípus képzés

Amit megtanulhatsz ezen a képzésen:

A tanfolyamhoz sminkes előképzettség szükséges!

Időtartam

6 óra

Ár

59.990 Ft / fő 

Program

Elmélet:

Gyakorlat:

A modelleket és a termékeket én biztosítom, neked csak ecsetkészletet kell magaddal hoznod!

színtanácsadás elmélet

Színelmélet és színtípus gyakorló workshop

Kedves Tanulóim!

Sokszor beszéltünk már róla, hogy lesz gyakorlós nap, amikor színtípus szerint sminkelünk és kielemezzük több ember bőrtónusát.

Ezt a workshopot azért hoztam létre, hogy azokkal a tanulóimmal, akik már elvégezték a színelmélet és színtípus képzésemet tovább fejleszthessük és elmélyítsük az ott megszerzett tudást, hogy még nagyobb magabiztossággal építsétek be a munkátokba. A képzés óta felmerült kérdésekre válaszokat adunk, fejlesszük a színlátásokat, gyakoroljuk a bőrtónus elemzést/felismerést és a színtípus szerinti sminkelésre fogunk koncentrálni.

A workshop menete

Rövid beszélgetés, eddigi tapasztalatok megosztása, felmerülő kérdések megválaszolása (nyugodtan szedd össze előre a kérdéseidet)

Időtartam

4 óra

Ár

25.000 Ft / fő

színelmélet és színtípus képzés - gyakorló workshop
Gyakorlat:

A modelleket és a termékeket én biztosítom, neked csak ecsetkészletet kell magaddal hoznod!

Sminkesek visszajelzései

sminkes képzés vélemény (1)
Még egyszer köszönök neked mindent. ❤️ Azóta is izgatottan mesélek erről a 2 napról mindenkinek. Nagyon izgalmas volt és olyanokat tudtam meg, amit nem is gondoltam volna. Örülök, hogy ezt a tudást tudom majd használni a későbbiek során. Köszönöm a lehetőséget!
Laura
Sminkes
sminkes képzés vélemény (2)
Kedves Betti! Köszönöm Neked ezt a két napot, szuperül felépített képzés volt. Szerintem pont megfelelő arányban volt az elmélet és a gyakorlat, minden feladatot egytől egyig hasznosnak éreztem. A tempó is ideális volt, nagyon jól alkalmazkodtál hozzánk. A kapott tananyagokat azóta is használom, bele-bele nézek, mert rengeteg fontos infó van benne. Összegezve tehát szeretettel ajánlom majd mindenkinek ezt a képzést, szerintem kötelező minden sminkesnek, aki szeretne fejlődni 🙂
Lilla
Sminkes
sminkes képzés vélemény (3)
Betti! Szerencsésnek érzem magam, hogy eljuthattam hozzád erre a workshopra és egyben hálás is vagyok érte! Hálás vagyok a rengeteg elméleti és gyakorlati tudásért amit elsajátíthattam Nálad. Illetve a továbbiakban is tanulhatok, használhatom a mindennapokban az általad összeállított “elméleti tananyagokat” . Hálás vagyok a sok tanácsért és tippekért, hogy megosztottad velem a tapasztalataidat is! Eddig nem igazán tulajdonítottam túl sok jelentőséget a színelmélet/színtípus elmélet fontosságának, de általad tudatosult bennem,hogy mennyire fontos és egyben hasznos alkalmazni. Köszönöm szépen! Bettit mindenkinek csak ajánlani tudom!
Bogi
Sminkes
sminkes képzés vélemény (4)
Hálásan köszönöm a mai napot még egyszer Betti ! nagyon jól éreztem magam, sok kérdésemre választ kaptam és egy újabb kis puzzle darabbal teljesedett a szakmai tudásom 🥰
Dia
Sminkes

Induló képzéseink

Színelmélet és színtípus tanfolyamok sminkeseknek Budapesten

Színelmélet és színtípus Workshop Sminkeseknek

Dátum: 2023.09.24.
10:00 - 16:00
Betelt

Színelmélet és színtípus Workshop Sminkeseknek

Dátum: 2023.10.08.
10:00 - 16:00
Betelt

Színelmélet és színtípus Workshop Sminkeseknek

Dátum: 2023.11.12.
10:00-16:00
Új időpont

Amit még kapsz a képzés után

-20% kedvezmény

Minden Önsminkelő oktatáshoz és Színtanácsadáshoz egy Kell A Púder -20%-os kedvezményre jogosító ajándékkártyát adunk!

Életképek a képzésről

Jelentkezés

Képzés helyszíne és ára

Várlak szeretettel Sminkes Szalonomba Budapesten a XIII. kerületben előre egyeztetett időpontban

Képzés ára

1 napos képzés:
59.990 Ft
*A regisztráció az előleg befizetésével válik véglegessé Létszám: Max 4 fő képzésenként
Részletfizetés lehetséges.

Kapcsolódó szolgáltatásaim

© 2019-2023 Méhes Bettina Makeup

Scroll to Top