Méhes Bettina

Méhes Bettina

Sminkes, Sminkoktató és Színtanácsadó

Méhes Bettina vagyok 5 éve döntöttem úgy, hogy sminkeléssel szeretnék foglalkozni. Számomra ez nem egy munka, ez egy hivatás, hobbi és szerelem. Nagyon sok helyzetben kipróbáltam magamat menyasszonyok, fotózások, céges rendezvények, szépségversenyek, fashion show, fesztivál, lánybúcsú, így ma már bátran merek elvállalni akár egy 15 fős sminkoktatást is vagy 1 fős sminkelést. Mindkettő nagyon eltérő, de pont ez a változatosság szép benne.

A smink mint önkifejezés

A munkám legszebb része, amikor elkészül a smink és látom a vendégeim arcán az őszinte mosolyt! A sminkelés lényege, hogy kihozzuk magunkból a maximumot, átalakítsuk magunkat azzá, akik aznap lenni szeretnénk. Ez olyan mint az öltözködés. Mindenkinek van kedvenc ruhája, amiben úgy érzi megváltathatja a világot, vagy amiben komfortosan érzi magát. A sminkeimmel pontosan ezt az érzést szeretném megadni a vendégeimnek. Legyen szó bármilyen alkalomról a sminkedet rád igazítom, a te elvárásaidnak megfelelően én csupán a szakértelmemet adom hozzá!

Színtanácsadás velem

Egy éve magával ragadott a színtanácsadás is, ami arra keresi a választ, hogy mely színek harmonizálnak a legjobban a saját színeinkkel. Szerintem ez egy olyan tudás, ami elengedhetetlen mind a sminkelésben, mind az öltözködésben, de köze van a hajszínválasztáshoz és a genetikánkhoz is.

A teljes kép: smink és színtanácsadás kombinációja

A munkám során most már színtanácsadással és a sminkeléssel szeretnék teljes képet nyújtani a vendégeim számára, amivel aztán már maguktól is sokkal könnyebben és jobban tudnak boldogulni a mindennapokban.

A saját színeid felfedezése és a legelőnyösebb sminkek elsajátítása

Keress bátran, ha szeretnéd megtalálni a saját színeidet és elsajátítani a számodra legelőnyösebb sminkeket! Ezután minden reggeli készülődés és ruhaválasztás könnyebb lesz. Várom lelkes menyasszonyok, koszorúslányok, alkalmi sminkre, esküvői sminkre vágyó lányok és hölgyek jelentkezését, hogy valami igazán remek dolgot hozzunk össze együtt!

Tanulmányaim és szakmai tapasztalataim

Képzések és tanfolyamok

Év
Képzések és tanfolyamok
2021
Színtanácsadó képzés
2020
Szépségtanácsadó felnőttképzés
2018
Pro Szempillalifting tanfolyam
2018
Maria Lihacheva Pro Makeup Artist Workshop
2018
Cryolan Makeup Workshop
2017
Basic 1D Szempillaépítő tanfolyam
2017
Berki Mia Makeup Artist Academy Bridal Makeup Workshop
2017
Berki Mia Makeup Academy Basic Makeup Course

Sminkes események, oktatások és előadások

Év
Sminkes események, oktatások és előadások
2023
Huszka Ágnes színtanácsadó képzés – Vendég előadó
2021-
Sminkes és szempillaépítő felnőttképzés – Oktató
2021
Sminkesek online hétvégéje
2020
Fashion Week
2020
Fábián Éva – Továbbképzés
2020
Beauty Fórum Előadó – Inglot
2019
Sminkelés 40 év fölött – Előadó
2019
BioTech For HER szépségverseny – Vezető sminkes – Inglot
2019
Triumph sajtóesemény – Inglot
2019
Zamárdi Strand Fesztivál – Inglot
2018
Demeter Richard – Fashion Show
2017
MERO PETER – Fashion Show

Hol találhatsz meg online?

Az online világban is megtalálsz, ahol még több információval, smink és színtípus tippekkel segítek neked. Kövess a közösségi média felületeken és nézz körül a weboldalam többi részén is, ahol részletesen tájékozódhatsz a szolgáltatásaimról, áraimról és az aktuális akcióimról.

facebook
tiktok
instagram

© 2019-2023 Méhes Bettina Makeup

Scroll to Top