Sminkes & Sminkoktató

MÉHES BETTINA​

Méhes Bettina vagyok 4 éve döntöttem úgy, hogy sminkeléssel szeretnék foglalkozni. Számomra ez nem egy munka, ez egy hivatás, hobbi és szerelem, ami teljesen megváltoztatta az életemet. Sminkes karrierem előtt sok mindenben kipróbáltam magam, de egyiket se éreztem magaménak. A sminkelés viszont megadott mindent, amire vágytam. Két évig folyamatos képzéseken vettem részt és minden alkalmat megragadva sminkeltem, sminkeltem, sminkeltem, hogy minél nagyobb gyakorlatot szerezzek. Miután elég tudást és tapasztalatot szereztem, kezdtem el sminkes pályafutásomat. Nagyon sok helyzetben kipróbáltam magamat menyasszonyok, fotózások, céges rendezvények, szépségversenyek, fashion show, fesztivál, lánybúcsú, így ma már bátran merek elvállalni akár egy 15 fős sminkoktatást is vagy 1 fős sminkelést. Mindkettő nagyon eltérő, de pont ez a változatosság szép benne.

A munkám legszebb része, amikor elkészül a smink és látom a vendégeim arcán az őszinte mosolyt! A sminkelés lényege, hogy kihozzuk magunkból a maximumot, átalakítsuk magunkat azzá, akik aznap lenni szeretnénk. Ez olyan mint az öltözködés. Mindenkinek van kedvenc ruhája, amiben úgy érzi megváltathatja a világot, vagy amiben komfortosan érzi magát, vagy amiben pár órára kiléphet a komfort zónájából. A sminkeimmel pontosan ezt az érzést szeretném megadni a vendégeimnek. Legyen szó bármilyen alkalomról a sminkedet rád igazítom, a te elvárásaidnak megfelelően én csupán a szakértelmemet adom hozzá!

Nagyon fontosnak tartom, hogy folyamatosan fejlődjek, új technikákat tanuljak, ismerjem az új trendeket,  ezért mindig azon vagyok, hogy fejlesszem a tudásomat akár továbbképzéseken, akár újabbnál-újabb kihívásokban. 

Várom lelkes menyasszonyok, koszorúslányok, profi sminkre vágyó lányok és hölgyek jelentkezését, hogy valami igazán remek dolgot hozzunk össze közösen! 

Cégek megkeresését, ajándék sminkes workshop megtartására kollégáiknak!

Ezen felül sok szeretettel várok minden szakmabelit sminkes továbbképzéseimre!

Tanulmányaim

Smink Események

sminkes
sminkes

YOUTUBE

SMINK VIDEÓK