Színtanácsadás

5/5

Ha igen, akkor a színtanácsadás szolgáltatásom tökéletes választás neked.

Mi az a színtanácsadás?

Minden embernek megvannak a saját genetikájából fakadó egyedi színei. Legyen szó a bőrünk színéről, a szemünkről a hajunkról, ez mind nagyon egyedi és rengeteg dolog befolyásolja, de ez az, ami meghatározza, hogy milyen színek harmonizálnak velünk a legjobban.

Biztos neked is vannak olyan színek amikben nem érzed magad annyira komfortosan, azt érzed nem állnak jól, sápasztanak, hiába ez az adott trend, ezzel vannak tele az üzletek polcai és hiába áll olyan jól a barátnődön vagy ismeretleneken az utcán.

Sminkesként pontosan tudom, hogy sokan keresitek a tökéletes hétköznapi rúzst, amit csak feldobtok reggel és máris jobban érzitek magatokat benne, olyan mintha sminkeltek volna. Megveszitek a mindenki által kedvelt és ajánlott rúzst, de mégsem érzitek magatokat jól benne, valami nem klappolt. Miért van ez?

Nos ezek pont azért vannak, mert mindannyian egy kicsit mások vagyunk és más színekkel harmonizálnak a saját színeink. Amint kiderítjük a színtípusodat, ilyen nehézségekben már nem lesz részed, mert tudni fogod mihez nyúlj.

Ezekben tudok neked segíteni, hogy ezek után ne okozzon problémát, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb színeket mind az öltözködésben, mind a sminkelésben vagy akár a hajszínben.

Miért jó, ha ismered a színtípusodat?

Mert ha tudod a színtípusodat:

Mit csinálunk a színtanácsadáson?

Szintanácsadás menete

Prezentáció
Először egy részletes prezentációval kezdünk. Megismered miből állnak össze az ember egyedi színei, milyen színtípusokat különböztetünk meg, mik a különbségek, mik a hasonlóságok, mi a tört, élénk, meleg vagy hideg szín. Ezek után már te is jobban fogod érteni, mire kell majd figyelned.
Kendőzés
Ezután jön a kendőzés, ahol nagyon sok különféle kendő segítségével megnézzük melyik színek állnak neked a legjobban.
Rúzspróba
A végén pedig a rúzspróba jön, ahol a színtípusodnak megfelelő rúzsokat próbálunk ki rajtad. Megkeressük a tökéletes színeket.
Online tananyag
Nem kell megijedni, mert a sok információ ami ezekben az órákban elhangzik a tanácsadás után online anyagok formájában a rendelkezésedre fognak állni.

IdőpontFoglalás

Színtanácsadás

Gondolkoztál már azon, hogy milyen színek állnak jól? Vannak olyan színek, amik jobban harmonizálnak velem? Milyen színű ruhákat válasszak, milyen színű rúzs áll jól? Ha igen, akkor ez a szolgáltatás tökéletes választás neked.

Időtartam: Mivel ez a szolgáltatás sok természetes fényt igényel, ezért csak 10 és 15 óra között van lehetőség időpontot foglalni.

Mit tartalmaz?

Ár

Színtanácsadás (1 fő részére): 42.000 Ft – helyett, most 35.000 Ft kedvezményesen

Páros színtanácsadás (2 fő részére): 65.000 Ft – helyett, most 55.000 Ft kedvezményesen

Csoportos színtanácsadás (3 fő részére): 85.000 Ft

Csoportos színtanácsadás (4 fő részére): 100.000 Ft

Időtartam

Színtanácsadás (1 fő részére): 2.5 óra

Páros színtanácsadás (2 fő részére): 3.5 óra

Csoportos színtanácsadás (3 fő részére): 4 óra

Csoportos színtanácsadás (4 fő részére): 4 óra

időpontfoglalás

Események

Ajándékutalvány

Tökéletes választás, hogy meglepd szeretteidet.
Rendeld meg és mi postázzuk is pár napon belül!

Szolgáltatás:

Ár:

Scroll to Top