Méhes Bettina színtanácsadó

Színtanácsadás

A színtanácsadás egy személyre szabott szolgáltatás, amely segít neked megtalálni a számodra legmegfelelőbb színeket öltözködésben, hajban, sminkben vagy akár lakberendezésben. A színek nem csak esztétikai szempontból fontosak, hanem befolyásolják érzelmeinket, hangulatunkat és az önképünket is. Segítek meghatározni, mely színek állnak jól neked, és hogyan használd őket a mindennapokban.

Színtanácsadás

Mi az a színtanácsadás?

színkártyák

Újhullámos színtanácsadóként figyelembe vesszük a színek tulajdonságait, a bőrtónust, az emberekben egyedi módon és mennyiségben fellelhető melanint és ezek alapján állapítjuk meg a vendégek színtípusát. Harmóniára törekszünk és azokat az egyedi színeket keressük a vendégeink számára, amiben kellemes, összhangot sugárzó megjelenésük lesz.

Biztos neked is vannak olyan színek, amikben nem érzed magad annyira komfortosan, azt érzed nem állnak jól, sápasztanak, hiába ez az adott trend, ezzel vannak tele az üzletek polcai és hiába áll olyan jól a barátnődön vagy ismeretleneken az utcán.

A színtanácsadás a lehetőségekről szól, nem arról, hogy bekorlátozzon Téged bármilyen formában is.

Nos ezek pont azért vannak, mert mindannyian egy kicsit mások vagyunk és más színekkel harmonizálnak a saját színeink. Amint kiderítjük a színtípusodat, ilyen nehézségekben már nem lesz részed, mert tudni fogod mihez nyúlj.

"A színtanácsadás mindig jóval több, mint egy száraz tananyag, amit a kezedbe nyomnak és mostantól ezekkel kell élned. Ez egy útmutató, ami a te személyiségeddel lesz teljes. A színtípus meghatározása csak egy apró lépése a folyamatnak."

Méhes Bettina Színtanácsadó

Sminkesként régóta foglalkoztattak a színek és harmóniák, ezért 2 éve elvégeztem a színtanácsadó képzést, hogy fejlesszem tudásomat és még összetettebb szolgáltatást nyújthassak a vendégeim számára. Pontosan tudom milyen nehéz megtalálni a saját stílusunkat nőként, ami tükrözi a személyiségünket és még harmonizál is a saját adottságainkkal, ezért is szeretem ennyire azt amit csinálok, hisz mindennap ebben segítek a vendégeimnek a színtanácsadáson keresztül. Nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy megismerjem mire is van szükségük, milyen a személyiségük és a szakmai tudásommal összepárosítva megkeressük a számukra legideálisabb színeket és megmutassam nekik, hogy bizony ők is érezhetik magukat szépnek és magabiztosnak a bőrükben!

Oktatói munkáim:

egyéni színtanácsadás

Színtanácsadás típusai

egyéni színtanácsadás

Egyéni színtanácsadás

Egy személyre szabott konzultáció, ahol kizárólag rád és a személyes színeidre koncentrálunk.

páros színtanácsadás

Páros színtanácsadás

Két ember számára kínált konzultáció, ami tökéletes barátoknak, anya-lánya párosoknak vagy pároknak, akik együtt szeretnék felfedezni a számukra legelőnyösebb színeket.

csoportos színtanácsadás

Csoportos színtanácsadás

Ennek a legkedvezőbb az ára, ahol baráti, családi 3-4 főscsoportok együtt fedezhetik fel a legjobb színeiket egy közös, jó hangulatú program keretében. Izgalmas, mert több színtípus színeit is láthatjátok egymás után, így könnyebb megérteni a típusok közötti különbséges és a saját színeiteket is.

Hogyan zajlik nálam a színtanácsadás?

Beszélgetés és elmélet

Miután megérkezel átbeszéljük miért jöttél hozzám, miért szeretnéd megismerni a színtípusodat. Milyen problémákba ütközöl a mindennapokban, legyen szó a ruhák kiválasztásáról vagy a hajszínről. Nagyon fontos megismernem mi a célod és min szeretnél változtatni, ahhoz, hogy igazán személyre szabottan tudjak Neked segíteni. Ezután tartok egy elméleti részt, ahol bemutatom miből állnak össze az ember egyedi színei, milyen színtípusokat különböztetünk meg, mik a különbségek, mik a hasonlóságok, mi a tört, élénk, meleg vagy hideg színek. Ezek után már te is jobban fogod érteni, mire kell majd figyelned.

Kendőzés

A hajadat és ruhádat letakarva beülsz a tükör elé, ami az ablak előtt van, hogy természetes fényben elemezzük ki milyen hatással vannak az arcodra a színek. Végignézünk rengeteg színnek, rengeteg árnyalatát színkendők segítségével és folyamatosan figyeljük az arcodra gyakorolt hatásukat. A segítségemmel és vezetésemmel könnyen látni fogod a különbségeket, amik majd kiadják a végeredményt: a színtípusodat.

Személyre szabott javaslatok

Miután kiderítettük a színtípusodat, átbeszéljük hogyan használd a kiválasztott színeket a ruházatban, hajszínben és sminkben. Személyre szabott javaslatokat nyújtok Neked, hogy ne érezd a váltást megterhelőnek és megmutassam neked, hogyan tudod ezt a saját személyiségedhez igazítani. Átbeszéljük a visszafogottabb, mindennapos, elegánsabb színeket, amiket esetleg munkába is viselhetsz és azokat is és azokat is, amik kicsit extrábbak, figyelemfelkeltőbbek, attól függően mire lehet majd még szükséged. Ezekkel a tippekkel egyszerűen fogod tudni beépíteni a mindennapjaidba az új színeket legyen szó bármilyen életkörülményről.

Rúzspróba

Rúzspróbával zárunk, ahol megkeressük a hétköznapi natúr árnyalattól kezdve egészen a legjobb piros rúzsig a színeidet, majd felírjuk, hogy ez se okozzon problémát a jövőben.

Hogyan készüljek fel a színtanácsadásra?

Tippek

Viselj semleges színeket

Ez lehetővé teszi a színtanácsadó számára, hogy tisztán lássa a természetes színeidet.

Ne viselj sminket és magas nyakú ruhadarabokat

Amennyiben sminkben érkezel sincs probléma lehetőség van annak lemosására, de a színtanácsadást smink nélkül értelmezzük, ezért anélkül fog zajlani. A magas nyakú ruhadarabok pedig kilóghatnak a takaró lepel alól, ezért bezavarhatnak a színkendők próbálásánál.

Legyél nyitott

A tanácsadás során új színeket és ötleteket fedezhetsz fel, amelyek először idegennek tűnhetnek, de hosszú távon előnyösek lehetnek. Mindenképp hozzád igazítjuk a végeredményt, de fontos, hogy nyitott legyél a folyamatra.

Készülj kérdésekkel

Ha vannak kérdéseid vagy aggodalmaid a színeiddel kapcsolatban, ne habozz megosztani őket Velem, mert csak akkor fogok tudni segíteni, ha elmondod nekem.

Milyen eredményeket várhatok a színtanácsadástól?

Nem csak a színeidről tanulsz, hanem arról is, hogy hogyan használd őket a mindennapokban.

Jobb önkép

Megérted, mely színek emelik ki a természetes szépségedet.

Önbizalom növekedése

Amikor a megfelelő színekben jelenik meg, az önbizalmad is nő, mert mindenki látni fogja a változást és az emberek reakciója hatalmas visszajelzés és jóleső érzés.

Hatékonyabb vásárlás

Tudva, mely színek állnak jól időt és pénzt takaríthatsz meg. Többé nem fog kifolyni a gardróbból a rengeteg sosem hordott ruhadarab. A rúzspróba segítségével ezeknek az árnyalata sem fog problémát okozni többet.

Megfelelő hajszín kiválasztása

A hajszín mindig nagy fejtörést tud okozni, de a színtanácsadáson erre is részletesen kitérünk és megbeszéljük mik azok a hajszínek, amik passzolnak hozzád személyiségben és színtípusban.

Professzionális megjelenés

A munkahelyen vagy üzleti találkozókon a megfelelő színek használata professzionálisabb megjelenést eredményezhet.

Elnyerte a tetszésed?

Foglalj időpontot online és gyere el hozzám , hogy megtaláljuk a legjobb színeidet!

Mit kapsz a színtanácsadás után?

Minden ami elhangzik személyesen, utána online tananyagok formájában is a rendelkezésedre fog állni, kivéve a színkártyák, amiket rögtön magaddal vihetsz.

Pinterest tábla

Az általam adott linken, hozzáférhetsz az adott pinterest táblához, ahol inspirációt kaphatsz öltözködésben, hajszín választásban és sminkelésben.

Rúzslista

A találkozó végén kipróbálunk több féle rúzst, hogy megtaláljuk a kedvenc színeidet és felírjuk azoknak a neveit.

Mennyibe kerül a színtanácsadás?

A színtanácsadás ára változó lehet, attól függően, hogy melyik típust választod. Az egyéni színtanácsadáson jut rád a legtöbb idő és figyelem, de a csoportos színtanácsadás alkalmával is minden részletet átbeszélünk, több színtípust is láthatsz, emiatt sokszor érhetőbbé válnak a saját színeid is. Ez egy jó közös program lehet barátnőkkel, testvérekkel, családtagokkal, kollégákkal és természetesen kedvezményesebb áron elérhető.

Egyéni színtanácsadás

55.000 Ft
1 fő
2.5 óra
Prezentáció
Kendőzés
Rúzspróba
Színkártya
Sminkes Színkártya
Online tananyag
KAP kedvezmény

Páros színtanácsadás

90.000 Ft

Most csak 70.000 Ft ha ajándékutalványként vásárolod meg! Kuponkód: anya

2 fő
3.5 óra
Prezentáció
Kendőzés
Rúzspróba
Színkártya
Sminkes Színkártya
Online tananyag
KAP kedvezmény

Csoportos színtanácsadás

120.000 - 140.000 Ft
3 vagy 4 fő
4 óra
Prezentáció
Kendőzés
Rúzspróba
Színkártya
Sminkes Színkártya
Online tananyag
KAP kedvezmény
Fontos információk

Időpontfoglalás szolgáltatásra

Időpontfoglalás képzésekre

Ajándékozz színtanácsadást

Tökéletes választás, hogy meglepd szeretteidet. Rendeld meg és postázzuk is pár napon belül!

színtanácsadás ajándékutalvány

Színtanácsadás Budapest

Várlak szeretettel Szalonomba Budapesten a XIII. kerületben előre egyeztetett időpontban

Színtanácsadó

Budapest

XIII. kerület

Kapcsolódó szolgáltatásaim

© 2019-2023 Méhes Bettina Makeup

Scroll to Top