menyasszonyi probasmink

Menyasszonyi próbasmink

A menyasszonyi próbasmink során először megbeszéljük milyen elképzeléseid vannak a menyasszonyi sminkeddel kapcsolatban, milyen színek lesznek az esküvődön, mennyire szoktad sminkelni magad, milyen erős és milyen színű sminkben gondolkoztál, mi állna a legjobban, majd ezt elkészítem és átbeszéljük az esetleges változtatásokat, amit ott helyben meg is tudunk oldani.

Menyasszonyi próbasmink

Először megbeszéljük milyen elképzeléseid vannak a menyasszonyi sminkeddel kapcsolatban, milyen színek lesznek az esküvődön, mennyire szoktad sminkelni magad, milyen erős és milyen színű sminkben gondolkoztál, mi állna a legjobban, majd ezt elkészítem és átbeszéljük az esetleges változtatásokat, amit ott helyben meg is tudunk oldani.

Egy hasznos tipp:
Próbáld olyan napra időzíteni a próbasminket, amikor a barátnőiddel, anyukáddal vagy olyanokkal is tudsz találkozni, akiknek számítasz a véleményére, így az egész napos viselésen kívül, rögtön meg is tudod mutatni a szeretteidnek. Ha ezek után, úgy döntesz, hogy megfelel, akkor pontosan ugyanazt a sminket fogom elkészíteni a nagy napodon is.
A választás mindig rajtad áll, hisz ez a Te nagy napod!

Fontos: ha biztosítani szeretnéd, hogy az esküvőd napján is szabad legyek kérlek foglald le a menyasszonyi sminked időpontját is. Amennyiben még sem engem választanál és időben szólsz, minden probléma nélkül törlöm azt az időpontot.

Mit tartalmaz

Ár

22000 Ft

Időtartam

1.5 óra

Fontos információk az időpontfoglalással kapcsolatban

Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Kapcsolódó szolgáltatásaim

© 2019-2023 Méhes Bettina Makeup

Scroll to Top